Optimaal presteren

Vaak hoor ik van mensen de verzuchting: “kon ik maar stoppen met denken”, of, “ik merk dat ik alles onder controle wil houden en dat dat steeds meer wordt. Mijn omgeving krijgt daar ook moeite mee”.

Of de manager van het bedrijf: “ik ben de mensen en processen aan het sturen, maar is dat nu alles in het leven. Mijn werk kost me veel tijd en energie en ik weet eigenlijk niet meer zo goed waar nu mijn passie en inspiratie liggen”.

Voor wie:

Voor iedereen die goed is in denken, plannen en controle houden. En voor iedereen die heel goed is in voelen en het idee heeft dat kwaliteiten als plannen, controle houden en de rem van het denken wel wat meer aanwezig mogen zijn.

Herken je je hierin? Wil je je de uitdaging aan gaan?  Ontdekken hoe je je beste zelf kunt zijn?

Mijn manier van coachen is bijzonder effectief  en laat je ervaren wat het oplevert meer gebruik te maken van je aanwezige potentie en mogelijkheden. Naast praten zet ik ook de natuur en paarden in om nog meer effect te hebben.

Aanbod:  

Het aantal coachsessies wordt afgestemd op je persoonlijke behoefte.