HSP

Merk je dat je regelmatig van dezelfde dingen ontregelt? Heb je last van prikkels? Of misschien wel van de gemoedstoestand van anderen? Ben je na een dag werken te moe om nog iets anders te doen? Of vermijd je groepen mensen omdat je merkt dat dat je veel energie kost? Leg je de lat te hoog? Ben je op zoek naar waar je ook al weer vrolijk van wordt? Wil je net wat meer in balans zijn? Weer voelen hoe lekker het kan zijn om ontspannen en rustig te zijn?

Ben je met name hard aan het werk of de studie en gun jezelf je geen tijd meer voor de dingen waar je vroeger blij van werd? Zorg je voor anderen beter dan voor jezelf?

Herken je jezelf in bovenstaande vragen?

Wil je een stap maken om het anders te doen? Je gedrag veranderen?  Weer rust en balans ervaren?

Vaak stellen we onze doelen te hoog en dat staat veranderen in de weg. Ook zijn we regelmatig meer gericht op de dingen die moeten in plaats van op dat wat ons helpt te ontspannen en op te laden. Zitten we in ons hoofd en zijn hard aan het denken over wat we niet goed doen.

Ik kan me je meedenken hoe je met kleine stappen tot grote veranderingen kunt komen. Ik zal je ook laten ervaren hoe het is om rust te voelen en dat geeft je inzicht in wat je kunt doen om meer bij jezelf te blijven en gemakkelijker op te laden.

Voor wie

Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft een zenuwstelsel dat prikkels die in de hersenen binnenkomen diepgaander verwerkt (hoog sensitiviteit). Dit kan een enorme kracht en kwaliteit zijn als we ervoor zorgen dat ons zenuwstelsel ook genoeg ontprikkelt en we onze accu steeds weer opladen. Ik merk in mijn praktijk dat veel mensen zich nog niet bewust zijn van het feit ze een hoog sensitief zenuwstelsel hebben. Dat kan problemen geven in het dagelijks leven en bijdragen aan het ontstaan van burn-out klachten, paniekaanvallen, slaapproblemen en een gedeprimeerd gemoed.

Aanbod

Coachsessies op maat gemaakt. Ik zet hierbij ook de natuur en paarden in om mijn coaching te ondersteunen.