Steeds meer mensen hebben last van burn-out klachten.

Veel mensen willen alles perfect doen, stellen hoge eisen aan zichzelf, zeggen zo min mogelijk nee. Ze staan vaak op scherp, nemen weinig tijd voor zichzelf en zijn goed in het voor anderen zorgen. Gaan over hun grenzen en voelen soms überhaupt niet dat ze grenzen hebben. Dit kan leiden tot klachten van grote vermoeidheid, slecht slapen, het gevoel het niet meer goed aan te kunnen. Een hoogsensitief zenuwstelsel (HSP, 1 op de 5 mensen heeft dit) kan, als we ons hiervan niet bewust zijn, bijdragen aan een burn-out.

Als jij wilt onderzoeken wat je kunt veranderen om meer in de ‘ruststand’ te komen, dan ben je van harte welkom.

Hormonen

Na het 40e jaar verandert de balans in de vrouwelijke hormonen. Veel vrouwen geven aan dat het in die fase moeilijker wordt de ballen in de lucht te houden. Vaak kunnen ze niet aangeven wat er nu precies zo anders is geworden in hun leven, maar het lukt gewoon niet meer. De rek is eruit. Vrouwen vragen regelmatig aan me: “ben ik nu overspannen?”

Herken je je in bovenstaande dan kan je, naast  coaching, veel winst behalen in veranderingen op gebied van leefstijl en voeding.

Ik heb ruime kennis en ervaring op het gebied van de vrouwelijke hormonen.

 Met een combinatie van coaching, leefstijl en voedingsadvies help ik je de balans weer hervinden en sterker verder gaan. Ook kunnen we lopen in het bos of een sessie doen met de paarden.

Voor wie: 

Voor iedereen met of zonder burn-out klachten. De coaching kan ook ingezet worden ter preventie van klachten en om meer in balans komen en te blijven.

Aanbod: 

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie tussen de 3 (bij preventie) en de 10 sessies.

Je kunt bij je werkgever aanvragen of hij wil bijdragen aan de coaching. Daarnaast zijn er werkgevers die een bepaald bedrag per jaar beschikbaar stellen voor persoonlijke ontwikkeling.