De sessies

Een coachsessie duurt in principe een uur. Langer of korter is mogelijk.

Bij vervolgsessies bestaat eventueel de mogelijkheid om een deel van de sessies via facetime of skype te doen. Indien gewenst kan ik tussen de sessies door contact met je hebben  via app, mail of telefonisch.

Gemiddeld  zit tussen de sessies een tijd van 1 of 2 weken.

Afspraken kunnen bij mijn praktijk aan huis, bij jou thuis (Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Ouderkerk aan de Amstel), op werk of school of op de praktijklocatie in Buitenveldert. Ook kan ik, als je dat wilt, al lopende in het bos een sessie met je doen. In de toekomst kan dat waarschijnlijk ook op een boerderij.

Afspraken op een voor jou of je kind vertrouwde plek kunnen prettig zijn. De ervaringen  tijdens de coaching opgedaan kunnen zo later gemakkelijker opgeroepen worden.

Als je dat niet prettig vindt of als het praktisch onhandig is dan spreken we af op mijn praktijklocatie.

Per persoon zal het aantal sessies verschillend zijn. Bij volwassenen of kinderen met klachten van AD(H)D zijn gemiddeld 10 sessies genoeg om grote veranderingen te krijgen. Bij volwassenen met andere vragen zal het aantal liggen tussen de 3 en ongeveer 10.

 

Afspraken maken

Het plannen van afspraken kan in overleg, ik ben vrij flexibel in mijn mogelijkheden.

Het afzeggen van een afspraak kan tot 24 uur van te voren. Als de afzegging later plaats vindt zal ik je een rekening sturen vanwege de tijd die ik vrijgehouden heb.

Zonder verwijzing en wachtlijst voor particulier

Spreekt het aanbod en mijn werkwijze je aan? Als particulier kun je zonder een verwijzing en wachtlijst meestal binnen een week in de praktijk terecht.

Ik stel het op prijs dat je eventuele behandelaar over de coaching informeert. Ik ben ook graag bereid (natuurlijk met jouw toestemming) om contact te hebben met je behandelaar.  Zo  kan de totale behandeling en begeleiding voor jou zo effectief mogelijk  verlopen.