Merk je dat je regelmatig van dezelfde dingen ontregelt? Heb je last van prikkels? Of misschien wel van de gemoedstoestand van anderen? Leg je de lat te hoog? Ben je op zoek naar waar je ook al weer vrolijk van wordt, wil je net wat meer in balans zijn? Weer voelen hoe lekker het kan zijn om helemaal ontspannen en rustig te zijn?

Ben je met name hard aan het werk of de studie en gun jezelf je geen tijd meer voor de dingen waar je vroeger blij van werd? Zorg je voor anderen beter dan voor jezelf?

Wil je een stap maken om het anders te doen? Je gedrag veranderen?  Weer rust en balans voelen?

Vaak stellen we onze doelen te hoog en dat staat veranderen in de weg.

Ik kan me je meedenken hoe je met kleine stappen tot grote veranderingen kan komen.

 

Voor wie

Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft een zenuwstelsel dat prikkels diepgaander verwerkt (hoog sensitiviteit). Dit kan een enorme kracht en kwaliteit zijn als we ervoor zorgen dat ons zenuwstelsel ook genoeg ontprikkeld en we onze accu steeds weer opladen. Ik merk in mijn dagelijkse praktijk dat veel mensen zich nog niet bewust zijn van het feit ze hoogsensitief zijn. Dat kan problemen geven in het dagelijks leven; we hebben de neiging om over onze grenzen heen te gaan. Dit veroorzaakt bijvoorbeeld burn-outklachten, paniekaanvallen, slaapproblemen en een gedeprimeerd gemoed.

 

 

 

 

Aanbod

Coachsessies op maat gemaakt.