Het leven zit vol uitdagingen. Daar weet jij ongetwijfeld alles van. Wij willen en moeten van alles. Vooral van onszelf. Dat is geweldig. Want, je staat midden in het leven. Je bent altijd in ontwikkeling. Maar er zit ook een wat minder leuke kant aan.
Het kan namelijk gebeuren dat je door alle drukte op een of andere manier klemt komt te zitten. Dat je blokkeert, niet meer doet wat je wilt doen. De eerste stap niet zet. Snel boos of gedeprimeerd raakt.

De meeste gangbare methode om ruimte te creëren om weer verder te gaan, is via het verstand: controle houden, doelen stellen, praten en analyseren, al dan niet met een therapeut. Zeg maar de linkerhersenhelft.

Dat is natuurlijk prima, maar er is ook andere weg.

Met mijn manier van coaching gaan we ook andere delen van jouw hersenen erbij betrekken, namelijk die delen waar creativiteit en verbeelding zitten en het deel waar jouw emoties huizen.
Dat is in het begin misschien even wennen. Ik stel je vragen die je verschillende hersendelen actief maken. Op de vragen die ik je stel hoef jij niet altijd hardop te antwoorden, je kunt zo rustig ervaren wat de vraag met je doet.

Anders gesteld: je googled het antwoord in je lichaam en hoeft je niet druk te maken over het juiste formuleren. Op het moment dat je lichaam en niet je denkbrein antwoord geeft op de vragen geeft dit veel geestelijke beweging.

Dit kan bijdragen aan de ruimte, groei en verandering  waarnaar jij op zoek bent.